Anders Tangen

Anders Tangen

Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener. Sammen med blant andre Jånni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med og starte Norges største standupklubb i 1994. Men det er først siden 2001 han har levd profesjonelt som komiker med humor for næringslivet som spesialitet.
Gjennom foredrag, standup og skjult teater har han utviklet sin helt unike stil som edutainer hvor han kombinerer bare tull, med nyttig læring. Anders er 39 år gammel, opprinnelig fra Hunndalen like ved Gjøvik, men kaller seg etter å ha bodd i Oslo siden 1987 for Oslokar. -Noen må kalle seg det også. Det får være grenser hvor lenge man skal kalle seg utflytta det ene eller det andre.
Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var arkitekt bak og moromann foran kamera i NRQ og God Elg. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradioen, mens noen vil også huske han for egne show på P4 som "Tid For Tangen", "Badeanda" og "Andersnatten".
De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien "Piker Vin og Sang", flere standupopptredender blant annet i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK.
Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt "Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe". Mange husker hans nådeløse, overraskende, fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemmyttelige programmet "Myter" på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i Frokost TV felere ganger. Blant for å snakke om kunsten å drive med "Smalltalk" og om Melodi Grand Prix. Nå ser du han som programleder for Extra-trekningen på NRK TV på tirsdager.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene