omoss
Om oss
Rainbow Booking AS arbeider innen underholdningsindustrien fra kontorer i Askim sentrum. Vi arbeider med turneproduksjon for artister fra hele verden samt underholdningsprogram for våre arrangørkunder til opplegg som events, konsertarrangement, hotell, restaurant, klubb, discotek, party's m.m. En omfattende del av vårt arbeide går også på konsertadministrasjon og konsulentoppdrag innen marketing, profilering av artister og arrangementer, både små og store.
Kundesupport
Som nevnt ovenfor har Rainbow Booking's personell utstrakt erfaring og kunnskaper fra underholdningsbransjen. Dette sammen med seriøsitet og innsatsvilje gjør firmaet rustet til å ivareta dine arrangementer fra de er påbegynt til de er ferdige!
Rett artist til rett tid
Rainbow Booking AS administrerer hundrevis av underholdningsoppdrag årlig. Arrangørene vet at de kan stole på at artistene firmaet har engasjert kommer til rett sted og tid... og ikke nok med det: byråets ansatte legger sjel i at artisten skal være den rette for ditt aktuelle arrangementet og publikum!
DENIF
Rainbow Booking AS er tilknyttet bransjeorganisasjonen DENIF, Den Norske Impresario Forening, der Per Langsholt er æresmedlem.
Tilbake
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene