Abba The Journey

ABBA - THE JOURNEY!

ABBA – mer populære enn noensinne!
Til tross for at originalmedlemmene for lengst har blitt servert særdeles fete tilbud og at interessen fra hele verden absolutt er til stede for at de skal opptre sammen igjen, kommer det neppe til å skje. Björn og Benny har imidlertid siden bandet ble oppløst vært særdeles produktive med andre prosjekter - ikke minst gjennom Chess og Mamma Mia.
Det store suget etter å oppleve ABBA's musikk live har åpnet for at seriøse musikkprodusenter har jobbet fram ensembler rundt om i verden som prøver å dekke behovet fra publikum. I Norge gjøres dette best av ABBA THE JOURNEY! Fantastiske sangere og musikere, åtte personer i alt, samt lyd- og lysteknikere sørger for å lage den ultimate stemningen! De har fremført showet gjennom en rekke oppsettinger og konserter rundt i landet der det deles ut 5'ere og 6'ere over en lav sko fra kritikerne og ikke minst fra publikum.
ABBA's musikk kommer aldri til å gå av moten. Slikt skjer aldri med geniale låter, jfr. eksempelvis The Beatles. Mens vi venter på ABBA's eventuelle gjenforening (never gonna happen?): gjør som tusenvis av publikummere har gjort før deg: "go bananas" med ABBA THE JOURNEY! Du får oppleve en musikalsk tidsreise som starter i Brighton i 1974 og som avsluttes med den siste produksjonen, lansert i 1981, der alle de største hitlåtene serveres på løpende bånd med kostymeskift og alt annet som hører et forrykende show til! De to kvinnelige artistene er blant annet kjent fra suksessrik opptreden i NRK-programmet "Beat for beat".
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene