Atle Antonsen

Atle Antonsen

Lista over muntrasjonsrådet Atle Antonsens meritter er snart like omfattende som en fyldig særoppgave på videregående! Senest på TV møtte vi ham som hovedrolleinnehaver i NRK serien "Etaten" hvor han dessuten var ansvarlig for store deler av manuset. Dette ble en TV suksess der mange i den reelle "etaten" (dessverre) kjente seg igjen.
Minst like mange kjenner ham fra TV serien "Team Antonsen" med ikke ukjente Bård Tufte, Harald Eia og Kristopher Schau på laget. DVD-ene herfra har slått de fleste salgsrekorder ned i støvlene men dog uten at de nevnte herrer har blitt millionærer av den grunn. Team Antonsen ble en av tidenes største humorsuksesser på NRK, noe som til slutt brakte Atle og de andre gutta til Oslo Spektrum. Team Antonsen avviklet forestillinger for til sammen 14 000 mennesker, noe som rett og slett er sensasjon for komikere her til lands.
Imidlertid; Atle & Co produserer nye suksesser på løpende bånd, ikke minst gjennom oppsettingen "Team Eckbo" på Château Neuf. Herfra meldes det om et vannvittig stort billettsalg!
Innimellom alle teater- og TV produksjoner gjør Atle enkelte opptredener enten som komiker eller en kombinasjon av komiker/konferansier. For firmaer skriver han også materiale som vinkles inn mot den aktuelle kunden og deres bransje. Lista legges altså høyt for mannen som for øvrig måler 1 meter og nitti cm på strømpelesten!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene