Espen Sande Larsen

Espen Sande Larsen

Allerede som 6 åring begynte Espen og spille piano. Da hadde faren fått nok av Espen's lek på pianoet, så for husfredens skyld måtte gutten lære kunsten skikkelig! Det grunnleggende var raskt lært, og ferdighetene og lysten til og utvikle seg videre var så absolutt til stede. At storebror heter "Lillebror" Sande Larsen har jo også gjort sitt til at Espen har blitt inspirert til å lære mer. Men det er Espen selv som har utviklet sin helt egne spillestil.
Jazz, blues, gospel og rock'n roll har alltid stått hans hjerte nærmest. Forbilder er Ray Charles, Chuck Levell, Thelonius Monk, Cole Porter, Nat King Cole, Dr. John, Harry Connick Jr., Art Tatum, Billy Joel og ikke minst Elton John.
Espen har studert klassisk sang i to år, og har spilt i flere band fra han var 13 til 18 år. Det var danseband, partyband og heavy band. Men det var pianoentertainer han ville være, så etter 5 år i IT-bransjen er han sterkere tilbake en noen gang. Flinkere til å spille, flinkere til å synge, samt større repertoar. Alt i alt den samme gutten, men i forbedret utgave!
Det svinger når Espen setter seg til pianoet, men han kan også "roe det helt ned" om ønskelig. Hans scenesjarm og publikumstekke går rett hjem hos de aller fleste.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene