Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Tid for tomgang!
-et ANTI-motivasjonsforedrag!
"Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert meg, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem."
Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:
- Vi er over-motiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innside-handlere og de i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.
Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuilding-aktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og stå-på-vilje.
Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss.
Det er tid for tomgang!
Varighet ca. 40 minutter
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene