Hans-Petter og Thor-Gærning show

Hans-Petter og
Thor-Gærning show

"Trall og fall"
Hans-Petter kjent fra Nrk`s Barne-TV "Skrimmel Skrammel" og Thor-Erling, gærningen fra Asgeir og Thor-Gærning show, har gått sammen og laget et ellevilt og musikalsk show for barna og resten av familien.
Thor-Gærning faller en del. Han lager mye lyd og det går ikke alltid slik han ønsker. Men han er alltid blid og positiv. Hans-Petter syns det er moro å se at Thor-Gærning snubler rundt, og han legger titt og ofte feller for kompisen sin. Hans-Petter tenker seg nok om 2 ganger før han kaster seg ut i ting, mens Thor-Gærning ikke tenker seg om i det hele tatt. Dette fører til mange morsomme og ikke nødvendigvis planlagte episoder på scenen. Samtidig er Hans-Petter og Thor-Gærning gode venner og de passer godt på hverandre, akkurat slik venner skal.
I dette familieshowet kan både små og store publikummere fryde seg over et lekent og inkluderende show. Hans-Petter og Thor-Gærning innbyr til mye tull og tøys, og mange fengende sanger. Det er duket for et hei dundrende show, der både rockefoten og lattermusklene vil få kjørt seg.
Hjertelig velkommen til et show der alt kan skje!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene