Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen

 
Jan-Robert Henriksen er foredragsholder og komiker. Hans målsetting er å være Norges morsomste foredragsholder...!
 
Foredrag: Ledelse er komplekst
Ledelse er et komplekst arbeidsfelt hvor strukturell evne skal kombineres med emosjonell kunnskap. Humor er en genetisk nedarvet egenskap som kan utvikles som en muskel og implementeres som et verktøy i en virksomhet. Forståelse av humor vil bidra til smidigere ledelse.
Foredrag om omorganisernig:
Presset på ledere og arbeidstakere Presset på ledere og arbeidstakere er hardere enn tidligere. De stadige endringene virker stressende. Derfor har man behov for ferdigheter man ikke trengte for noen år siden. Humor er en slik ferdighet. Den skaper fleksibilitet og gir evnen til å komme seg raskt etter motgang.
Foredrag om omdømme og etikk:
Etisk forankring vs. humor. Med unntak av institusjonell humor, bør virksomheter ha enkle kjøreregler for hva som er god humor. To basisregler er: Le med, kontra le av. Virksomheter og offentlige tjenesteytere har en stor synlig kontaktflate utad. Humorregler kan bidra til godt omdømme.
Foredrag om kreativitet:
Samfunnets raske endringer Samfunnets raske endringer krever evne til forandring. Kreativitet er avgjørende for å løse problemer innen alle fag og i alle situasjoner. Humor er en av generatorene til kreativitet. Kreativitet er blant annet mot til å bryte konvensjoner og tenke nytt.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene