Jon Dahl-Johansen

Jon Dahl-Johansen

Jon Dahl-Johansen kommer fra Oslo, og har i flere år turnert i Østlandsområdet. Han er en meget dyktig trubadur, og er svært mange arrangørers førstevalg. Hans sjarm og humor går rett hjem hos publikum.
Jon kan by på et variert kjemperepertoar med ca 200 sanger. Alt fra obligatoriske Creedencelåter som Cottonfields, Bad Moon Rising, rock & roll fra The Commitments og Elvis til Halvdan Sivertsens Kjærlighetsvise. Elton John's Candle In The Wind finner vi også blant alle de hitlåtene Jon har forkjærlighet for.
Det forekommer også innslag av gospel, drikkeviser og samejoik! "Svensktoppar" er det derimot dårlig med. Det glimtes tidvis til med Øystein Sunde- låter og litt av hvert fra DDE, Di Derre og Postgirobygget. For ikke å glemme noen eviggrønne country og pop melodier.
- Som man skjønner så ligger alt til rette for en vellykket musikalsk aften med Jon Dahl-Johansen på scenen. Jon regnes nemlig som en av de aller flinkeste i klassen til å få opp stemningen!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene