Lillebror Sande Larsen

Lillebror Sande Larsen

Norges beste pianoentertainer er tilbake på veien!
Lillebror Sande Larsen har i år 20 års jubileum som artist. I løpet av den perioden har han underholdt sitt brede publikum i Hellas, Spania, Frankrike, Vest Afrika, Danmark, Sverige og selvfølgelig i Norge.
Han har deltatt i danske Grand Prix, og turnert med Kim Larsen, J. P. West i Danmark. Andre store artister som har benyttet seg av Lillebror´s piano ferdigheter er Leo Sayer ( When I Need You ), og Meatloaf. I tillegg har han stått på samme scene som Jahn Teigen, Elisabeth Andreasen, Wenche Myhre, Stephen Ackles, Elton John, Johnny Logan og Bonnie Taylor. Han har også jobbet med de fleste andre Norske artister på et antall CD innspillinger, såvel som turneer.
Han har deltatt på flere CD utgivelser, og har gitt ut 2 egne CD´r produsert av Rolf Løvland (Secret Garden ) med cover versjoner av party låter. Han har også gitt ut singelen "Livets Glade Gutter" ( også kjent som Trøndervisa ), som ble utgitt i forbindelse med VM på ski i Trondheim 1997, og solgte hele 45000 ex. Den ble senere omtalt som den uoffiselle VM sangen, til irritasjon for Åge Aleksandersen, Bjarne i DDE og Terje Tysland, som skrev den offisielle. Trøndervisa ble kåret til lytternes egne P4 favoritt 2 år på rad.
Best kjent er vel alikevel Lillebror fra sin rolle i TV-Norges Reisesjekken. Der han spillte piano og var del programleder i nesten 500 program.
På sine konserter, som er totalt uforutsigbare, opplever man Lillebror som et fyrverkeri av energi og fart. Mange velger å kalle hans konserter, et musikalsk stand up show ved flygelet. Kjappe komentarer, vitser, parodier, imitasjoner, turne historier og mye mer, bringer frem latter og glede hos de fleste. At han i tillegg har satt opp egne produserte cabareter og revyer i Oslo, holdt separat utstilling med sine malerier/bilder, beviser bredden i hans kunstneriske kreativitet.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene