Linda Kvam

Linda Kvam

feminint fyrverkeri som i tillegg til egne låter opptrer med coverlåter av: Alanis Morisette, Amanda Marshall, Patti Smythe, Sheryl Crow . Du har aldri opplevd en artist med mer nerve på scenen...!
Linda Kvam er en vokalist og låtskriver fra Tønsberg som har spilt i band siden 15-års alderen. De siste 8 årene har hun hatt sitt eget "Linda Kvam Band" som består av Linda selv samt 4 meget rutinerte musikere fra Oslo: Aslak Diesen (trommer), Bjørn Enoksen (bass), Arvid Solvang (gitar) og Dag Selboskar (keyboard).
Få om noen kan vise til en tilstedeværelse som Linda Kvam. Hun leverer 100% hver gang, og er blant de få artistene som "lever" på scenen. Dette fikk det norske folk blant annet se da hun var gjest i det populære underholdningsprogrammet Wiese i NRK.
Linda Kvam har de senene årene vært en gjenganger på Smuget i Oslo, og deltok i høst i NRK-programmet "Beat for Beat" hvor hun sang "Me and Bobby McGee" av Janis Joplin. Denne genren representerer i stor grad det Linda står for og det er denne stilen som er å finne på albumet "Refused" fra 1998. I tillegg til dette albumet har Linda også medvirket på andre album (bl.a. på et av Jan Werner Danielsens album). Linda var også deltaker i Melodi Grand Prix 2003, med sangen "You've got a hold on me".
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene