Kandis

Ole Ivars

Spellemannprisvinner 96, 99 og 2000!
OLE IVARS er inne i sin 38. sesong som et av Norges ledende danseband. Det startet i 1964 i Hamardistriktet, mens det store gjennombruddet kom i 1968 med sangen "Regnets Rytme". Det var en single som solgte til GULL!!. Det var på denne tiden meget uvanlig. Samme året fikk gruppen SØLVPLATE for sin aller første LP. Det var den første, laget av et norsk band, som noensinne hadde solgt i 25.000 eksemplarer.
OLE IVARS har klart å holde på sin popularitet i alle disse årene. I dag er de mer etterspurt enn noensinne. De skulle være godt kjent fra både radio og TV for de som følger med på det som skjer innen denne genren.
OLE IVARS har gitt ut 30 lp/cd- plater og mottatt en rekke trofeer i løpet av disse 38 årene. Av nyere melodier kjenner vel mange; "Kalle med fela", "Spellemannsblod" , "Fem gule enker", "Nei, så tjukk du har blitt", "Samefolkets land" og "Jag trodde änglarna fanns".
OLE IVARS vant Norsktoppen i 1993 og 1994 med "Spellemannsblod" og 1995 med "Fem gule enker". OLE IVARS er det norske dansebandet som har oppnådd mest innen dets genre.
Går du ut på en OLE IVARS kveld, får du høre de gamle kjente låtene som "Line", "Regnets Rytme" og "Har jeg sagt deg alt jeg ville si deg", men også låtene fra nyere innspillinger med OLE IVARS. Vi lover at du ikke blir skuffet !!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene