Opera i Tiden

Opera i Tiden

Å lytte til opera er å lytte til mennesket. Det trollbinder de fleste av oss – likevel hører opera til noen av de sjeldne opplevelsene man unner seg. Opera i Tiden er en trio som gir en storslått musikalsk opplevelse, uten pomp og prakt og med nærhet til sitt publikum.
Opera i Tiden består av:
Bente [sopran]
Hildegunn [mezzosopran]
Emma [pianist]
Med klassisk bakgrunn fra Musikkhøgskolen og Operahøgskolen, og med erfaringer fra egne konserter og operaoppsetninger, har de tre artistene funnet et rom i tiden hvor tidlig kultur treffer midt i hjertet på dagens unge og gamle – selv hos dem som trodde de ikke likte opera.
Opera i Tiden har samarbeidet siden mars 2001, og har sammen opptrådt ved mange forskjellige anledninger og arenaer, bl.a.: Sjømannskirken i New York, et kloster på Capri, et 1600-talls elvehus i Hamburg, 'Kunstpause'-festivalen på Svalbard, Mozarthaven-festivalen i Sandefjord, Universitetets Aula, Det Norske Teatret. Gamle Logen, Ullevål Stadion, pub'er, konferanser og bryllup, samt diverse radio og TV-opptredener.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene