Øyvind Elgenes

Øyvind Elgenes

ELG sitt nye album STORM, og nå påfølgende STORMTUR, har blitt veldig godt mottatt blant presse og publikum.
Albumet ble utgivelsesdagen beskrevet som:
... musikk til fest, ettertanke og pur glede og gitt terningkast 5 i Aftenposten. TidensKrav sin kritikk av releasekonserten på Tahitifestivalen var ikke dårligere; ... ELG tok Tahiti med storm. TrønderAvisa sin respons var at; ... ELG har levert et stødig og varmt album som bør treffe et stort visepublikum . Mens RomeriketsBlad i sin kritikk skrev; ... velarrangert og vakkert. I Østlendingen stod det ganske enkelt; ... god ELG.
Samtidig har tittellåten storm vært å finne på P1 sin A-liste i helle fjor sommer.
Denne mottagelsen, av både STORM og konsertversjonen STORMTUR, tyder på at ELG nå har funnet seg en ny klangbunn over hele landet, med et lyttende publikum i flere generasjoner
STORM består i hovedsak av utvalgte uinnspillte låter, med unntak av et par ELG klassikere. Produksjonen er blitt til ved et samarbeid mellom ELG og to nære kollegaer fra DWAS, Bjørn Jenssen(trommmer) og Yngve Moe (bass). Disse tre utgjør kjernen i ELGBAND.
ELG er nå på STORMTUR. Og som sedvanlig gjøre han det i de fleste formater. Alt fra ELG alene med gitar til et 5-manns ELGBAND.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene