Pål Nielsen

Pål Nielsen

Selv om du kanskje ikke skulle tro det når 3 Kæll står på scenen:
det er faktisk en hjerne bak!
Det er Pål som i samarbeide med Trond Kirkvaag har signert de fleste manusene til ensemblet i senere tid. Pål er utdannet lærer og har jobbet en del som journalist. Han har vært med siden storhetstiden på Catsteatret sammen med revydronningen Vivi Haug og Øyvind "Raymon" Johannessen. Senere spilte han hovedrollen i de suksessrike Sørensen oppsettingene i Fredrikstad, signert Ragnar "Joker" Pedersen.
Pål er glitrende figurtolker og har en sjelden evne til å treffe folk "på kornet". Hans mangfold av totalt forskjellige roller og figurer er svært imponerende, og vi snakker her om en av Norges fremste revyskuespillere! Han står dessuten for det meste av regien vi opplever når 3 Kæll opptrer, men det vil han ikke ha fram. Pål er nemlig en beskjeden fyr, selv om man ikke skulle tro det når vi tar et blikk på strandløven over alle strandløver: "Arne Baiassen from Laislebay"!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene