Party Machine

Party Machine

Et fyrverkeri av et band!
En pumpende rytme- og kompseksjon bestående av trommer, bass, keyboards og gitar blandet med en gnistrende blåserekke og to mer ville enn tamme vokalister utgjør det man kan kalle en partypakke som tar av…
Dette er 70- og 80 tallet på sitt beste når det handler om disco og soul. Hits på hits serveres på en seng av glamour og nostalgi som vekker heftige minner om en nær og kjær fortid da utspjåkede partyløver regjerte på dansegulvene rundt om i Europa og ikke minst USA.
Toppstjerner som Bee Gees, Diana Ross, Village People, KC & The Sunshine Band, Barry White, Kool & The Gang og ikke minst Earth Wind & Fire regjerte fullstendig over DJ'enes repertoarvalg på discotekene. Disco og soul ble milliardindustri som forandret en hel verden.
En overværelse med dette bandet fører oss tilbake til en epoke som gjør at man nærmest vil tro at tiden egentlig har stått stille! Men: her nytter det ikke bare å sitte tilbakelent å mimre. Når dette bandet entrer scenen blir publikumsplassene straks tomme fordi folk nærmest automatisk blir revet med til der det skjer: nemlig på dansegulvet! Her kan du slå ut håret og mer til etter låter som YMCA, I'll survive, Upside down, Sex Machine, It's raining men.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene