Pegasus

Pegasus

Det var ikke måte på hvilke rykter som gikk om bandet Pegasus på begynnelsen av 2009. På flere danseband-nettsteder sto det at gruppen var oppløst, og at kjernen i bandet - Ronny og Tommy Nilsen - hadde startet sin egen pop-duo. (Det med pop-duoen er faktisk sant - et morsomt sideprosjekt for brødrene.)
Hvis noen fortsatte å tro at Pegasus var oppløst kan de nå enten puste lettet ut - eller fornekte sannheten. For her er brødrene Nilsen med sitt 3. album "Min første natt". Og ingen blir forundret over at kvaliteten stadig skrus noen knepp opp.
Jada, Ronny og Tommy har alltid vært kjernen i Pegasus, og er nå de eneste som er tilbake fra originalbesetningen. Men med fritt valgte musikere til enhver anledning kan vi bekrefte at Pegasus fortsatt høres ut som Pegasus, bare med nok et kvalitetsløft, som allerede nevnt.
Med sitt 3. album på like mange år beviser guttene at produktiviteten er det heller ingenting i veien med. De har som vanlig skrevet samtlige låter selv! Når man så i tillegg vet at de skriver låter for en hel rekke orkestre innenfor norsk danseband-elite, er det så man nærmest tviler på om det er mulig. De har f.eks. skrevet låter for Ingemars, Dænsebændet, Picazzo, Jenny Jenssen, Tommy M, Trond Erics, Swingers, Jhohans, Scandinavia, Vestnorge...
Tittellåten "Min første natt", hvor Contrazt sin frontkvinne Hanne Mette Gunnarsrud gjør en nydelig duett sammen med Tommy, ble utgitt på radiosingle i slutten av 2008, og er blitt en hit på NRK svisj. Pegasus er jo ikke akkurat nykommere i det programmet - hvem husker ikke "Kine" og "Hey Hey Hey" som begge er kjente og kjære fra NRKs sene nattetimer.
"Min første natt" inneholder alt fra svingende pop-låter ("Gang på gang", "Fest i kveld"), nydelige ballader ("Min første natt", "Gi meg din hånd") til sugende rockerytmer ("Salinas"). Et variert album for gammel og ung, for dansegulv så vel som kosekrok. Produsert av tusenkunstneren selv, Tommy Nilsen.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene