Pennymakers

The Pennymakers

– garantert live!
The Pennymakers er et framadstormende, ungdommelig partyband som kommer fra Fredrikstad-regionen. De innehar følgende besetning: bass, trommer, gitar, keyboards, herav tre vokalister. Her fremføres ingen ting fra boks! All lyd som serveres gjøres utelukkende live – altså kun ekte vare! Gutta er dessuten et av de svært få bandene i Norge som spiller til dans i en alder av 22-27 år.
Repertoaret er omfattende, og inneholder utelukkende hitlåter fra 50 åra og fram til i dag med hovedvekt på 80- og 90 tallslåter. Mye norsk er også gledelig å finne i utvalget; eksempelvis udødelige hits fra Dum Dum Boys, Di Derre, Postgirobygget og De Lillos.
To av gutta har tidligere spilt sammen i trubadursammenheng og har således grasroterfaring med hva det norske "ut-på-byn-publikummet" ønsker seg når helga kommer! Bandet ble startet våren 2008 og har allerede en imponerende referansliste med masse svært positive tilbakemeldinger fra publikum og arrangører enten de har spilt i bryllup for 60 personer eller større arenaer med 2 000 betalende! The Pennymakers tar på seg oppdrag i hele Norge og de har et motto: ALLE skal være slitne når de går av scenen!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene