Pulse Of Floyd

Pulse Of Floyd

Bandet Pulse Of Floyd gjorde sin debutkonsert i 2008 med 4 500 publikummere tilstede i Kulåsparken, Sarpsborg. Dette i samarbeide med «The Show Must Go On» der de var forband. Bandet utgjør 11 dyktige musikere og vokalister fra Østfold som alle kan karakteriseres som «Pink Floyd lovers».
Publikumsuksess!
Allerede på de fire første konsertene hadde de gleden av å opptre for 6 500 personer! Senere har bandet fylt opp alle stolradene i storsalen Olavshallen Trondheim, samt gjort stor suksess på Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo, foruten flere utsolgte kulturhus. Suksess har også bandet gjort på enkelte festivaler og klubber.
Konsept
Konseptet til Pulse Of Floyd er i størst mulig grad å gjenskape den magiske stemningen som kjennetegner musikkverkene. En meget vanskelig oppgave, men publikum og presse hyller bandet nettopp for å ha maktet å få til dette. Her er det ingen lettvinte løsninger eller egne tolkninger. Nitidige øvelser der detaljene er finpusset og en ikke ubetydelig mengde lys- AV- og lydutstyr styrt av dyktige teknikere er med på å bidra til dette.
Repertoaret har bandet i utstrakt grad hentet fra DVDén «Pulse» som ble unnfanget i 1994.I tillegg har de også innstudert materialet på «Dark Side Of The Moon» -kåret til verdens beste utgivelse en rekke ganger.
Et par sitater
Det här bandet rangerer jag bland topp 3 Pink Floyd-tolkare i världen, stora ord men jeg har hört dom flesta.
MusikMagasinet, Sverige
Too bad Rog' didn't see this, these guys really captured the soul of it, among the best I've heard so far, amazing…
David Shannon fra The Wall-productioncrew etter å ha sett video med POF.
www.pulseoffloyd.com
Link til live video
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene