Odd René Andersen

Odd René Andersen

Odd René Andersen er viden kjent gjennom mange plateinnspillinger, TV-opptredener, konserter og forestillinger. Mange mannlige artister ønsker at de hadde et snev av René's stemmeprakt og musikalske uttrykk. Dette er en artist av et kaliber som ikke er dagligdags i Norge.
Med solodebuten "Break of Dawn" ble han regnet som en etablert sanger i særklasse, Dette solgte hele 42 000 eksemplarer uten TV reklame! Etter dette kom han med oppfølgeren: det enda friskere albumet Good Company (EMI) og Dagbladet skrev: "hans behagelige og sjelfulle stemme er albumets bærende kraft, og live-innspillingen sørger for et levende uttrykk; som består av rhythm'n'blues, soulpop og ballader".
Odd René Andersen opptrer i mange sammenhenger; fra trioer til storband. Han er også ofte på scenen med flere i husbandet til Ivar Dyrhaug i Beat for Beat, et program han dessuten har gjestet en rekke ganger med stor suksess.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene