Saturn

Saturn

Saturn ble startet i 1980 og har etablert seg helt i toppsjiktet innen danse- og underholdningsmusikk. Oslobandet Saturn har en lang referanse- og merittliste og ble sågar for noen år siden valgt til å spille for norsk artist- og musikkbransje på den etterfølgende festen til spellemannsprisen. Saturn har også "fostret" "Grand Prix" -komponister og artister, samt pop-artister som Trine Rein, som var bandets vokalist i fire år.
I de senere år har bandet inkludert både et 70-talls disco show og et Blues Brothers show (m. Corny Horns). Bandet høster stor suksess med disse showene og en kveld med Saturn kan bety noe ganske mye mer enn en vanlig dansebandskveld.
Saturn tilbyr et stort og variert repertoar som dekker alle ønskelige stilarter fra wienervals og svisker til pop, rock og blues. Dagens besetning gjør bandet til en frisk blanding av rutine og moderne impulser og sørger for at de, i tillegg til et tradisjonelt repertoar også kan presentere en rekke låter fra de siste årenes hitlister.
Bandet utmerker seg med meget god lyd og er kjent for å ha stor publikumsappell gjennom spilleglede og humor.
Se også Saturn Night Fever
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene