Skotten

Skotten

"The Skotten Show" er en fantastisk musikalsk standup som appellerer til alle typer grupper. Fra det øyeblikket Skotten entrer scenen er publikum helt med, de ler og synger, og ved slutten av hvert show er alle på beina - syngende, klappende og jublende mens de roper etter mer!
Den karismatiske Skotten har hatt stor suksess som artist hos både Color Line, Stena og DFDS, han har turnert med VIF både som lagets maskot og som entertainer, og han har opptrådt på TV-Norge, TV2 og NRK1 med Tande P.
"The Skotten Show" vil gi dere en kveld full av fantastiske vitser og sprø sanger, Og publikum er med! Han vandrer rundt i rommet, med sine vanvittige utspill, syngende på sine komiske sanger - og skaper et hysterisk morsomt og uforglemmelig show.
Referanser;
Hei, han var en dundrende suksess som kledde forsamlingen godt. Trodde aldri noen kunne få denne gruppa til å "koke" slik.
Södra Cell Tofte
Skotten var en slager, utrolig gøyal og fikk hele salen med seg i sine "stunts"
Wilh.Wilhelmsen ASA
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene