Skrimmel Skrammel

Skrimmel Skrammel

Fra NRK barne-tv
Gjennom hemmelige portaler kommer Hans-Petter, Morten, Kim og Kjærand til Skrimmel-skrammel. Dette er et sted der de kan leke, løse oppgaver, synge og danse. Gjennom en rekke TV episoder og repriser i beste sendetid har små og store barn sammen med foreldre og besteforeldre sittet "klistret" til skjermen! En rekke seer- rekorder er dessuten ervervet fra nett-tv.
Skrimmel-skrammel er en magisk lekeverden, og her finnes blant annet det mystiske orakelet Mr. Mysterioso. I hvert program har de bl.a. sett nærmere på forskjellige musikktyper: rap, country, rock, folkemusikk, opera, reggae og korpsmusikk!
Men Skrimmel-skrammel er ikke bare moro, for mellom to av dørene gutta bruker for å komme til denne magiske verdenen finnes Gammelkanten, og den har de lest at er farlig!
Sang, dans og humor
Showgruppa bak Skrimmel-skrammel er Cheezy Keys som har opptrådt sammen siden 1999. Alle har dans- og musikkutdanning fra inn- og utland. Gruppa har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus i Norge de siste årene.
De kombinerer sang og dans med humor, og dette er første gang de har medvirket sammen i en tv-serie. Skrimmel-skrammel har gjestet en rekke av Norges store teatre – eksempelvis gjennom en hel høst på Chat Noir, foruten de store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Sommarland. På Kraftfestivalen i Askim kom det ca 2 500 personer!
I år 2009: Hunderfossen alle søndager i juli! Utover dette vil barna kunne se dem på ulike festivaler og kulturscener rundt i landet.
CD med 17 låter, DVD og "Bråkeboka" er for lengst utgitt på markedet!
Regi og koreografi: Johan Osuldsen
Foto: Ove Kalland, NRK
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene