Sten & Stanley

Sten & Stanley

Sten & Stanley har frem til i dag hatt over 60 sanger på svenske hitlister, d.v.s. Svensktoppen, Familjestafetten, Kvällstoppen, Topplistan etc. Det er gitt ut 48 album med gruppen og et fåtall av disse er samle album. Album nr 1 kom i 1963 og i debutåret 1962 ble det gitt ut et antall singler og EP'er. Det betyr at Sten & Stanley har spilt inn over 700 melodier på plate. 40/40 er et siste samlealbum som inneholder 40 av de mest populære låtene gjennom 40 år.
Lørdag 17.mars 1962 debuterte Sten & Stanley i Degerfors, men platedebuten ble gjort i februar samme år. Med bl.a. "Haver ni sett Karlsson". Den første svensktoppshiten ble "I lust och nöd". Nummer 1 og 15 uker på Svensktoppen. Det var utrolig bra, og det merkelige - for det var det i denne tøffe bransjen - var at Sten & Stanley fulgte opp med hit etter hit. Samtidig utvidet de sitt register. De sang og spilte i radio, opptrådte på tv i Sverige og utlandet. Hvem husker vel ikke tv-suksessen "Hallå Sverige", hvor Sten og Ebbe også var programledere. Det ble turneer i Europa og det ble nødvendig og synge på både engelsk og tysk.
Sten & Stanley er et av Nordens største danseband!
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene