Thoris Supergutt

Thoris Supergutt

I showet ”1+1 blir minimum to” viser Thoris nye sider av seg selv. Nå kaster han maska, og framstår i litt ny drakt både i utseende og uttrykk.
Thoris er mer leken enn noen gang, og det er ikke uten grunn. Han mener at det å leke og være sammen med andre, er den beste måten å lære noe nytt. I showet vil Thoris at vi skal le og ha det moro, og få nye venner. Er man glad, så gjør man glade ting, både mot seg selv og for andre. Og alle kan være en helt, så lenge man ønsker gode ting og har glade tanker, sier Thoris.
Gjennom sang, latter, dans og lek er det glede og positive tanker Thoris ønsker at publikum skal ha etter denne inkluderende og morsomme konserten. Så bli med i leken og lær, at du er så bra som du er.
Hvem er Thoris Supergutt:
Thoris Supergutt har underholdt siden 2006, og har opptrådt for over 300 000 barn og voksne. Thoris Supergutt har bl.a. hatt show og ledet VG Sommershow og P4 Sommershow. en rekke show har det blitt: MomarkenFestivalen Sarpsborgfestivalen,i Kristiandsand Dyrepark, Bø Sommarland, Hunderfosen Familiepark. På Color Fantasy/Magic har han vært med på Romjulsmoro. Dessuten var han med på ByLarm og han har hatt show på flere store musikkfestivaler som Raumarock, Granittrock og Rjukan Rockefestival m.m. Thoris Supergutt har gitt ut flere CD’er med sine egne låter, noe som bla førte til plateutgivelsen ”Vil bli stor” på Universal Music i 2011.
Hvem er Thor Erling?
Thor Erling Gulbrandsen - skuespiller, idé, tekster og melodier til showet «1+1 blir minimum to»
Thor Erling har sammen med Asgeir Borgemoen (programleder "Fritt Fram" Nrk Barne-Tv) utviklet og hatt stor suksess som skuespiller i ”Asgeir og Thor-Gærning-show”. Dette er en familieforestilling spilt over 1000 ganger de siste 15 årene og for godt over 1 million publikummere.
Thor Erling er altså mannen bak figuren Thoris Supergutt. Han har utviklet, skrevet tekster og laget sangene til denne populære figuren, som reiser rundt i hele landet og lager rockeshow for både store og små. Thor Erling har skrevet og opptrådt i flere sommerrevyer og teaterforestillinger for både voksne og barn. Han har bl.a. medvirket i kabaretgruppen ”Behind The Mask” og i teateroppsetningen av "Jungelboken".
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene