Vigdis Wisur

Vigdis Wisur

"Nesten magisk", sier Sarpsborg Arbeiderblad som var først ute med kritikk av Vigdis Wisurs debut-album "Both Sides", og ga det terningkast fem. Fredrikstad Blad henger seg på med samme terning og sier bl.a.:" Så kom endelig Vigdis Wisurs platedebut. La det være sagt med det samme; hun debuterer med klasse og stil - og hun overrasker" Vigdis Wisur har vært en lokal "stjerne" i Østfold i mange år, med et titalls hovedroller på samvittigheten. Hun har trukket fulle hus på alt fra "Sweet Soul Music" via "ABBA-The Journey" til "Disco Inferno" og sin egen "Jul á la Vigdis". Men alt forandret seg etter at hun så en dokumentar om Eva Cassidy på NRK, i oktober-2001. Tre måneder senere så den første "A tribute to Eva Cassidy" – forestillingen dagens lys. Responsen var enorm - ikke bare fra presse og publikum, men fra Eva Cassidy-fans verden over. Kritikerne skamroste artisten med å kun gi femmere og seksere på terningkastene. Siden har det blitt to turnéer i sør-og midt-Norge med Eva Cassidy-hyllesten. Hun har også reist på turné i trespann med Yngvar Numme og Tor Erik Gunnstrøm, med forestillingen "Swingende Gla ́skap". Vigdis har deltatt to ganger i "Beat for Beat", - siste gang i september –07.
På albumet "Both Sides" har hun valgt fra sine favoritter, deriblant to sanger fra hennes hyllest til Eva Cassidy. Det er blitt en "jazz-lite"plate, rolig og varm, live innspilt med musikere som bla. Erik Smith og Frode Berg, Men den største overraskelsen for folk flest, er nok at selveste Robert Wells spiller piano på to av sangene. Vigdis har arbeidet med Robert flere ganger de siste fire årene.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene