Waterloo

Waterloo

Med det originale "soundet" og de riktige klærne tar Waterloo oss med tilbake til noen av de største opplevelsene I pophistorien! Ta med familie, venner og kollegaer og la dere forføre…
I 1999 deltok Waterloo's Agnetha (Camilla Dahlin) og Frida (Katja Nord) i det kjente svenske showet "Sikta mot stjärnorna", og vant konkurransen med deres slående likhet med ABBA, både i forhold til utseende, fremføring og sound. Waterloo har sin base I Stockholm, og startet sin karriere I 1996. Dette bandet (10 musikere) har med stor suksess turnert I Sverige og Norge med fantastiske show bl.a. i Ibsenhuset (Skien), Olavshallen (Trondheim) og to forestillinger i Drammens Teater samme kveld.
De har også turnert i USA, samt gjort konserter i London, København, Praha, Thailand med mer. Etter et show for 10 000 personer i Gent (Belgia) var suksessen et faktum!
- Det var nok mange som måtte gni seg i øynene to ganger da den velkjente introen til "Dancing queen" klimpret utover høyttalerne i Drammens Teater i går. For var det ikke Agnethe og Anni-Frid som sto på scenen? (…) Og publikum lot seg villig forlede i halvannen time til å tro at de svenske stjernene var tilbake. Mens "Mama Mia", "Take a chance", "Knowing me, knowing you" og alle de andre hitene kom på løpende bånd, sang og klappet folk taktfast til velkjent svensk-engelsk poppoesi.
Drammens Tidene sept. 2001.
Svenske Waterloo gjør flott innsats og imiterer ABBA så godt at det rett og slett er deilig å la seg lure.
Telemark Arbeiderblad
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene