Willy Brusdal

Willy Brusdal

Willy er en allsidig musiker som presenterer dansemusikk med kvalitet, og et repertoar for alle aldersgrupper. Trubaduren og enmannsorkesteret Willy er en av våre mest erfarne og rutinerte artister. Med et repertoar som rett og slett er musikk for enhver smak.
Willy ønsker å spre godt humør, og elsker å underholde sitt publikum. Willy har lagt vekt på å få et repertoar som spenner seg fra viser til rock. Eksempel på repertoaret: Creedence, Rolling Stones, Bjørn Eidsvåg, Bo Kaspers orkester, Torgeir & Kjendisane, Beatles, Dire Strates, Bruce Springsteen, The Eagles, Blues Brothers, Moods, John Devner, UB40, Postgirobygget, De Lillos.. pluss mye mye mer…
Willy stiller med fullt trøkk, med slagere på rekke og rad med høy allsangfaktor. Han spiller gitar og synger, og har med seg et allsidig playback repertoar. En allsidig musiker som kan ta på seg oppdrag fra å spille på puber, firmafester, 40 og 50 års lag, dansetilstelninger, venners venners fester, julebord, brylluper o.l.
Willy har akkurat sluppet sin siste plate som heter "I tre sko" Hvor han synger sine egne låter på norsk. Plata har høstet gode kritikker i pressen, og blir jevnlig spilt på nærradio stasjoner og NRK P1.
Willy vil gjøre alt for at ditt arrangement skal bli minneverdig.
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene