Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

Kongen av one-liners!
Blant den nye generasjonen komikere og humorister har Freddy Kjensmo allerede rukket å bli en av veteranene. Han var med på å etablere stand-up miljøet i Norge, og har gjort over 1500 show de siste 10 årene.
Freddy Kjensmo er født 1964 i Oslo, hvor han også bor. I tillegg til å gjøre show over hele Norge har han dessuten skrevet tre humorbøker: SPURVISER (1998) LEVENDE-VIPS DØD! (2000) og ENDA FLERE SPURVISER (2002). Bøkene har solgt i flere opplag.
Han har også skrevet for "Nytt på Nytt" på NRK1 samt "Hjelp jeg er hypnotisert" på TV2.
Freddy Kjensmo som selv kaller seg en ambassadør for tulle og finne-på bransjen, har dessuten vært fast leverandør av radiotøys til "Nitimen" og "Reiseradioen" i en årrekke, samt "Hallo i uken", P4, Humor-Xtra m.v.
I det siste har han også begynt å holde foredrag for næringslivet om humor som verktøy i livet og på jobben.
Kongen av one-liners elsker å stå på scenen, enten det dreier seg om publikum på en klubb, for studenter og soldater eller for folk i næringslivet. For ham er ikke det å jobbe i underholdningsbransjen en jobb, men en livsstil.
 
Tid for tomgang, et ANTI-motivasjonsforedrag
Tilbake
 
   
 
Finner du ikke det du leter etter?
Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!
Rainbow Booking - Artister & underholdning Rainbow Events - Alt innen events Catwalk - Software Solutions Rainbow Live - Alt innen lyd, lys & scene